×
När:
31 aug 2019 ,
Kategori:
Övrigt

Berörda grupper

IntSM JSMUngdomSimiadenBreddPARA
    

Beskrivning

 

Tävlingen går på Gärdet. Samling kl. 08.15 vid målfållan. Närmaste busshållplats är Radiohuset (buss 4). Promenera sedan norrut längs Oxenstiernsgatan ca 550m. Målet är tydligt utmärkt. Jag kan möjligen ha missat någon annan busslinje så kolla gärna om ni hittar någon annat som passar bättre. Det finns ont om p-platser så undvik att ta bilen.
• Passet börjar kl. 08.30 med att vi ska packa deltagarpåsar med: t-shirt, flaska med vatten, banan, kexchoklad, russin + ev. mer.
• Kassarna ska läggas i olika högar så att vi vet vilken t-shirtstorlek som ligger i varje hög. Det finns fem storlekar (7-8 år, 9-11 år, 12-13 år, XS och S).
När detta är klart ska vi i tre olika grupper:
• Stanna kvar och dela ut medaljer samt påsarna när löparna gått i mål.
• Ställa iordning vätskekontroll och dela ut vatten.
• Stå runt banan och se till att vägen hålls fri för löparna
Det är tre olika starttider – kl. 11.00, 11.05 och 11.10

 

Vi kommer inte att få några funktionärskläder. Det innebär att alla som har, är klädda i Spårvägenkläder (tröja, jacka).

 

Vi bjuds på enkel förtäring under passet.

Jag bifogar funktionärslista samt information som vi fått från arrangören dels för oss som funktionärer och dels deltagarinformationen

 

Vi ses på lördag!
Tack för att ni ställer upp! (Vi behöver fortfarande 2-6 funktionärer så peppa gärna de ni träffar, att anmäla sig till mig).

 

Länk till Lilla Tjejmilens hemsida   Samling ca kl. 08.30. Vi kommer att vara färdig ca kl. 13.00.

I likhet med tidigare år deltar vi som funktionärer vid Lilla tjejmilen (Simiaden) och Stockholm halvmarathon (Ungdom och SM/JSM). Vårt åtagande på Lilla tjejmilen är att bemanna med 20 vuxna och 20 simmare. Uppgiften är att först packa påsar till alla deltagare för att sedan dela ut dem när de går i mål. Vi ska även dela ut medaljer och ev göra något ytterligare. Föreningens insatser innebär att viktiga pengar kommer in till verksamheten. Det är dessutom en rolig aktivitet där vi gör någonting tillsammans utanför bassängen. Därför är utgångspunkten att alla i tävlingsgrupperna som kan ska ställa upp. Det brukar vara ett roligt arbete där vuxna och barn jobbar tillsammans och får lära känna varandra bättre. Om ni inte tidigare loggat in här behöver nig göra en registrering även för simmaren. Om simmaren inte har någon e-postadress registrerar ni med "förnamn@efternamn.se så fungerar det. Anmäl er som funktionär här.

%MCEPASTEBIN%