×
När:
26 - 27 apr 2017 , 18:15 - 21:15
Kategori:
Utbildning
Plats:
Kansliet
Gatuadress:
Bräckegatan 14
Ort:
162 61 Vällingby

Berörda grupper

IntSM JSMSSÄSSYSim FysSimiTRGBreddVuxPARA
          

Beskrivning

Tävlingsfunktionärsutbildning är en grundläggande utbildning som alla funktionärer vid tävlingsbassängen ska ha gått. Utbildningen tar två kvällar och genomförs onsdag och torsdag 26-27 april mellan kl. 18:15 och 21:15. Kursen hålls på Spårvägens kansli i Vällingby och kursledare är Spårvägens Titti Höjdén och Harry Gröhn.

Några förkunskaper inom simning behövs inte. Utbildningen omfattar dessa två kurskvällar och två praktikpass på tävling som kommer att erbjudas under våren/hösten.

Som funktionär är man med och genomför tävlingar enligt de internationella reglerna. Man får utbildning för att klara av olika poster som tidtagare och vändningskontrollant.

Under kvällen bjuds det på kaffe/te och smörgås. Kursmaterial delas ut på plats.

Du anmäler dig genom att klicka på följande länk.

Varför ska jag utbilda mig?

Majoriteten av alla föräldrar som har barn i Spårvägens tävlingsverksamhet tycker att det är viktigt att barnen skall få tävla. För att vi ska kunna arrangera tävlingar måste vi ha många utbildade föräldrar, en tävling på åtta banor kräver minst 24 funktionärer per pass.

Spårvägens målsättning är att det skall finnas minst en tävlingsfunktionär i varje familj, så om du inte har gått utbildningen, anmäl dig till nästa utbildningstillfälle.

Att utbilda dig till tävlingsfunktionär är bland det bästa du kan göra för att ditt barn skall kunna tävla och utvecklas i den idrott de älskar.

Att kunna reglerna i simning skapar dessutom en förståelse för simtävlingar och det blir så mycket roligare att se tävlingar när man kan reglerna.

 

Välkomna

Håkan Alvgren
Funktionärsansvarig
Epost: hakan.alvgren@sparvagensim.se