×

Ungdomsgruppen är nu på läge i Skara.

Foto 2019 08 11 15 57 24

Läs lägerdagboken här

 Söndag - Dag 1

Vi kom till Vällingby imorse klockan 8:45 då bussen gick nio. Bussfärden var jätte bra och rolig men en nackdel var att det var väldigt varmt☹️ När vi kom fram så åt vi våran matsäck och hade en gemensam samling. Sen efter vi fixats stugorna så gick vi och träna var ett bra teknikpass. Sen kom vi hem och åt middag det var panerad fisk med potatis och sallad.
Efter det hade vi lära känna lekar. Sen åt vi kvällsmat.

/Stuga #2 Nathanael, Oliver, Carl & Viktor

Måndag - Dag 2

Idag vaknade vi vid 06:45 och åt frukost klockan 07:00. Sen gick vi till badet och simmade efter det gick vi tillbaka till stugorna och byggde en käpphäst. Vi åt lunch klockan 12:00 och det blev köttbullar med potatismos. Efter lunch så körde vi kubb och beer pong. Till mellis åt vi korv med bröd och mördar leken startade. Ungefär 2 timmar efter melliset började den andra träningen. Direkt efter träningen åt vi middag. Sen fick man lite fritid. 21:00 så började käpphäst tävlingen och dagen slutade med en samling med lite yoghurt och macka.

/Stuga #4 William, Ludwig, Oscar & Liam

Tisdag - Dag 3

Dagen började med frukost klockan sju och sedan träning. Vattnet var iskallt🥶 och passet avslutades med en lagkapp mot Sala simföredning. Efter en halvtimme i bubbelpoolen gick vi och åt lunch. Eftermiddagen spenderades på skaras sommarland både på tivollit och i vattenlandet. Kvällen avslutades med finaler i beerpong och kubb .

/Stuga #8 Jennifer, Johanna, Emma & Iris

Onsdag - Dag 4

Idag har vi käkat frukost å sen tränade vi ett racepace pass å sen körde vi minigolf å sen käka vi lunch å sen va vi lediga å sen hade vi en god jävla kräftskiva å sen körde vi ett benpass å sen käka vi middag å sen så hade vi tävlingar å nu ska vi sova.

/Stuga #2 Markus, David & Einar