×

Trots att vi inte fått så många frågor om hur coronaviruset eventuellt skulle påverka föreningens verksamhet vill vi ändå informera om Spårvägen Simförenings nuvarande hållning.

I dagsläget finns inga rekommendationer om att ställa in ordinarie träningsverksamhet utan den genomförs som vanligt. Tvärtom har Johan Carlson, generaldirektör vid Folkhälsomyndigheten idag (2020-03-13) vid en pressträff uppmanat till fortsatt idrottsträning. Se länk, 11.50 in i klippet
https://www.svtplay.se/video/25992572/nyheter-direkt/folkhalsomyndigheten-haller-presskonferens-om-laget

Däremot kommer inga utbildningar, tävlingar eller läger ett genomföras under mars och april i enlighet med beslut av Stockholms simförbund (se länk nedan).

Vi följer utvecklingen dagligen och de rekommendationer som utges av:
Folkhälsomyndigheten
Riksidrottsförbundet
Svenska Simförbundet
Stockholms Simförbund uppdaterad 2020-03-16
Stockholms stad
Utrikesdepartementet (vid ev resor)

Naturligtvis är vi måna om allas hälsa och välbefinnande vilket innebär att man ska stanna hemma från träningen om man är sjuk. Misstänker man att man är smittad kontaktar man vården som i sådant fall tar över.

Vi uppmanar er alla att hålla er uppdaterade kring informationen som svenska myndigheter delger. Om det kommer nya rekommendationer som påverkar föreningens verksamhet kommer vi självklart att informera om det.

Har ni frågor som rör föreningens verksamhet kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.